DE VERBINDER

Interview met Erick Casper de Wolf, 57 jaar, gehuwd met Monique; samen hebben zij 2 kinderen uit Columbia geadopteerd. Beide jongens zijn inmiddels geslaagd voor de middelbare school. Erick: daar zijn we erg trots op, een knappe prestatie. Zelf is hij opgeleid aan het Gymnasium te Rotterdam en De Hogeschool in Den Haag. Vervolgens bedrijfseconomie afgerond aan de universiteit van Rotterdam.


Hoe sta je in het leven, wat is het effect van externe invloeden. Erick: het gezin is het allerbelangrijkst, een veilige en prettige haven voor iedereen met wie ik leef. Een goede balans vinden tussen werk en privé is essentieel. Het werk slokt nog altijd te veel tijd op. Positieve en betrouwbare mensen om mij heen is een 100% must.

 

Wat is je huidige professie? Erick: ik ben eigenaar van DELTEX. Wij produceren in Nederland  dekbedden en hoofdkussens voor merken als Cinderella, Essenza en Tesselaer.

 

Zijn er uitdagingen of is er een routing voor de toekomst. Erick: privé het landgoed verder ontwikkelen, de puntjes op de i zetten. Bedrijfsmatig: het bedrijf versterken, strategisch groeien.


Je favoriete film en muziek. Erick: films met Catherina Deneuve, Seven Years in Tibet, Schindlers List en the Wolf of Wall Street. Muziek: toen ik jong was Bowie en Queen; nu vind ik Deep House muziek mooi.

Hou je van reizen? Erick: ik ben liefhebber; de reis naar Boracay op de Filipijnen, een adembenemende ervaring.

 

Wat was je eerste kledingstuk dat je zelfstandig gekocht hebt? Erick: Ik was 15 jaar en kreeg 40 gulden kleedgeld per maand. Ik heb een te dure donkerbruine leren jas gekocht; ik heb er jarenlang plezier van gehad.

Wie zou jij een dag in je leven willen zijn om te voelen wat deze persoon doet en beleeft: Erick: met Elon Musk, de innovator van de ruimtevaart, autoindustrie en duurzame energie.

Time to Change (4).PNG

Samen met Catharine de Neuve als gesprekspartner praten over ‘de randjes’ van het leven.

Stel je voor je mag een terras uitkiezen om een interessant, gezellig of misschien wel een romantisch gesprek met iemand te hebben. Waar is dat terras, wat drink je en met wie zou dat zijn. Erick: Hunting Lodge in Rozendaal, Chardonnay uit Chili-Casa Lapostolle Cuvée Alexandre. Samen met Catharine de Neuve als gesprekspartner praten over ‘de randjes’ van het leven.

Wat zijn jouw voorkeuren/smaken. Erick:

  • Hond of kat: natuurlijk een hond – heerlijke interactie

  • Shirt of polo: shirt beter

  • Auto of vliegtuig: de vrijheid van de auto

  • EK Voetbal of Olympische Spelen: Olympische spelen

  • Rood, wit of rosé: wit Chardonnay uit Chili

  • Douche of bad: douche, ik ga stuiteren als ik te lang in bad lig

  • Parijs , Rome of  Milaan: Milaan