EASY-GOING

Interview met Henriko van de Pol, 47 jaar, samenwonend, geen kinderen. Opleiding: VWO in Ermelo en Facility Management in Deventer en Groningen.

 

Hoe sta je in het leven? Henriko: sporten, zingen, eten en nieuwe mensen ontmoeten spelen een belangrijke rol. Het geeft kleur aan mijn leven, zorgt voor een extra dimensie.

 

Wat is je huidige professie. Henriko: ik ben Service, Facility & Delivery Manager bij Royal Haskoning-DHV. Wat dat inhoudt? Te veel om op te noemen. Als je behoefte hebt aan meer details, bel me dan een keer. Deze uitnodiging gaat vergezeld met een glimlach op zijn gezicht.

 

Wat was je eerste baantje. Henriko: boerderijhulp in Putten, alle voorkomende werkzaamheden.

 

Wat zijn je plannen voor de nabije toekomst. Henriko: geen idee; op dit moment ben ik zeer tevreden met mijn leefsituatie. Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Zijn dat gevoelsmatig interessante opties dan ga ik een nieuwe uitdaging niet uit de weg.

Wat is je favoriete film. Henriko: ik zou het niet weten. Heb ik een voorkeur? Het genre Arthouse films spreekt mij wel aan.

 

Wat is je favoriete muziek. Henriko: Nederlandse pop artiesten en de jaren 80/90 -muziek.
 

Jouw voorkeur

  • hond of kat: hond

  • polo of shirt: polo is comfortabeler

  • auto of vliegtuig: een electrische auto

  • Olympische Spelen of EK/WK voetballen: Olympische Spelen, ik heb niets met voetballen

  • wit, rood of rosé: wtte wijn uit Nieuw Zeeland of California

  • douche of ligbad: douche

  • Parijs, Milaan of Rome: Rome

to be continued

Het terras bij restaurant De Saffraan in Amersfoort en ik drink een goed glas wijn dat nauw aansluit bij de sfeer en menukeuze. 
Reis je graag. Henriko: I love to travel. In Azie is dat Thailand, minder ver weg Spanje en een trip naar California mag niet ontbreken.


Wat was je eerste zelfstandige kledingaankoop. Henriko: een jas bij Intersport.​

Stel je mag een terras uitkiezen om een interessant/gezellig gesprek met iemand te hebben. Henriko: leuke vraag; dat is het terras bij restaurant De Saffraan in Amersfoort. Ik drink een goed glas wijn dat nauw aansluit bij de sfeer en menukeuze. Mijn gesprekspartner is een ex-collega.  Hoe dat gesprek gaat verlopen is van latere zorg. Komt helemaal goed.​