FORZA JEROEN
Jeroen Loonstra , 48 jaar, getrouwd , 2 talenvolle dochters van 13 en 16 jaar, die regelmatig vervoerd moeten worden door Europa om deel te kunnen nemen aan de trainingsstages in de wereld van het kunstschaatsen. Zijn opleidingen zijn HAVO/MBO en MTS elektrotechniek. Ook HTS-studie gestart, maar niet afgemaakt.

Jeroen over zijn 1e echte baantje: dat was het moment waarop ik in vakanties en weekenden ijscoman was. Op een bakfiets de stad in en bij het plaatselijke zwembad in Schoonhoven. Op het juiste moment op de juiste plek zijn was de kunst, met name in de weekenden. Het was de truc om tegen de klok van 13.00 uur door de voorraad heen te zijn.

Mijn eerste kledingstuk kocht ik bij Shop 13 in Schoonhoven, een Jeans en T-shirt , aankopen bij Nicole altijd goed.

Jeroen over zijn leefstatus: ik vind mijn werk belangrijk en in het bijzonder de waardering die ik er voor krijg. Dit telt wellicht meer dan de financiële component. Neemt niet weg dat de rekeningen wel betaald moeten  worden. Met twee top-sportende kinderen in de wereld van het kunstschaatsen is dat laatste niet onbelangrijk. Mijn vrouw en ik doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun kans van slagen niet bij dromen blijft. Van trainingsstages in het buitenland (onze oudste verblijft momenteel enkele maanden alleen in Zwitserland om te trainen) tot de ondersteuning om deel te kunnen nemen aan wedstrijden in het alom bekende Krasnojarsk in Rusland en in andere steden.

 

Wat is je huidige professie: Directeur Global accounts , Benelux en Dach van Leviton Manufacturing EU Ltd.

Wat zijn je uitdagingen voor de nabije toekomst?  Jeroen: zorgen dat de dromen van mijn kinderen in leven blijven en daarnaast wellicht het uitbreiden van mijn eigen bedrijf SHOWYOURSKILLS.ONLINE, waarmee ik samen met mijn compagnon de minder onder de aandacht gebrachte sporten een platform biedt .Via livestreaming aan een breder publiek zichtbaar maken,Iets wat in de huidige tijid van Corona-maatregelen voor veel mensen een toegevoerde waarde kan hebben.

 

Wat zijn je muziek en filmvoorkeuren Jeroen: absoluut alle MARVEL movies welke passie ik graag deel met mijn oudste dochter. Muziek? Er is niet veel muziek waar ik een hekel aan heb; mijn voorkeur is best afhankelijk van mijn stemming. Vandaag zou ik kiezen voor Kryptonite van Three doors down.

 

Hou je van reizen, heb je een favoriete bestemming ? Jeroen: Noord-Oost Italie, streken om het Gardameer en de Dolomieten. Onze dochters, vanwege hun sport,brengen ons de laatste tijd ook vaker naar Port du Soleil, regio Dents du Midii in Zwitserland. Heb ik ook geen hekel aan.

Time to Change (6).PNG

Op de steiger bij Condominio Yacht Club Costa d’'Oro in Taffella  Italia, drink ik een glas prosecco van Villa Sandi.

Stel je mag een terras uitkiezen om een interessant gesprek te voeren. Jeroen: op de steiger bij Condominio Yacht Club Costa d’'Oro in Taffella  Italia. Ik zit daar met Marcel den Haan en drink prosecco van Villa Sandi. Alle facetten van het leven passeren dan de revue.

Wie zou jij graag een dag willen zijn om te ervaren wat deze persoon doet, voelt en beleeft. Jeroen: de rol van mijn vrouw overnemen.  Ik sta best open om te leren. Mijn vrouw runt ons gezin en doet dat veel beter dan ik. Door in haar schoenen te staan zou ik beter kunnen begrijpen hoe ik haar leven makkelijker zou kunnen maken.

 

Tot slot: waar ken jij Pascal Moscoviter van? Jeroen: ooit struikelde ik over de drempel van een kledingzaak aan een pleintje in het centrum van Amersfoort. Jarenlang kocht ik daar al mijn dresskleding, pakken, schoenen en  accessoires. De sfeer die Pascal in zijn winkel creëerde beviel mij erg goed. Uiteraard sloot ook de beschikbare kledingcollectie prachtig aan bij persoonlijke voorkeuren. Zo ontstond een bijzondere relatie; we zien elkaar tegenwoordig niet heel vaak.  Als we elkaar zien is Pascal zijn energie aanstekend, motiverend en interessant.