De Pioneer

Interview met Dr. Thomas Edens, 42 jaar, gehuwd, één dochter (hoopt op meer). Opleiding: Gymnasium en rechtenstudie in Groningen. Thomas: altijd fijn om de kleine lettertjes goed te kunnen begrijpen. Hij is gepromoveerd op het vakgebied Marketing Management.

Hoe staat hij in het leven. Thomas: ik geniet van de mensen om mij heen. Een goede balans tussen privé en werk vormt de basis voor een prettig leven. Fricties zijn er altijd. Zijn eerste baantje. Thomas: ik was 18 jaar en ging schilderijen verkopen aan de deur in Duitsland. Ik heb dit zes weken succesvol gedaan. Achteraf gezien een zeer bijzondere job.

Wat was jouw 1e zelfstandige kledingaankoop en waar. Thomas: bij Harveys in Groningen. Een geslaagde maar te dure polo, betaald met geld verdiend bij de verkoop van schilderijen.

 

Wat is je huidige professie. Thomas: onafhankelijk strategische adviseur, alsmede eigenaar van een softwarebedrijf voor de mobiliteitsbranche. Uitdagingen voor de nabije toekomst. Thomas: goeie vraag; wellicht iets in de Circulaire Economie.

 

Ben je liefhebber van muziek/film. Thomas: muziek van Supertramp zoals The Logical Song, Ik heb wel iets met Arthouse films.

Hou je van reizen. Thomas: heerlijk om te reizen, de afwisseling. Landen die mij zijn bijgebleven: Cuba, Japan en Argentinië. Dit jaar een rondreis gedaan langs de Amalfikust aan de zuidkant van het schiereiland Sorrento. Aanrader.
 

Wie zou jij een dag willen zijn om te ervaren wat deze persoon doet,voelt en beleeft. Thomas: hulpverlener bij het Leger des Heils.

Time to Change (17).PNG

Op een strand met bergen op achtergrond, samen met mijn overleden opa, praten over het leven.
Je mag een terras uitkiezen om een interessant gesprek met iemand te hebben. Thomas: op een strand met bergen op achtergrond, samen met mijn overleden opa. Gespreksthema: praten over het leven.

Waar ken je Pascal Moscoviter van. Thomas: hij was eigenaar van een modezaak in Amersfoort. Je ging er voor je plezier heen. De sfeer kan je het best omschrijven als een mix van een gezellig ‘restaurant’, een hapje en een drankje, een goed gesprek en de juiste outfit.