top of page

Luxury menswear

MSCVTR is more than just a brand:
it's a matter of style and a way of living

MSCVTR is luxury menswear. Het label laat zich omschrijven als highend fashion voor de retailer die met gevoel voor de juiste lifestyle en liefde voor mooie stoffen, verwerkt in een complete mannen collectie, de consument kan voorzien van slanke, stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige menswear.
 
Het beeld van de collectie kenmerkt zich door traditionele Italiaanse kostuums, jassen, jacks en fijn uitgewerkte knitwear. De kostuums zijn vervaardigd van 100% luxury wol of 100% linnen. De sfeer van de linnen collectie haalt het Mediterranee gevoel in je naar boven. Wit, zand en scherpe kleuren vind je terug in deze linnen collectie waarmee je zelfvertrouwen uitstraalt. 

De modellen van de colberts en broeken hebben naast het slanke silhouet een Italiaanse uiterlijk. Dat houdt in dat o.a. ruiten en prince de galles worden gemaakt in een double breasted of 2,5-knoops colbert met een bandplooi broek met een 5of 6 cm omslag.

In de zomer zijn de dessins wel rustiger en fijner in beeld dan in de winter. Dan hebben de dessins en modellen juist een stoerder karakter hebben. Het 2-knoops colbert en een flatfront pantalon ontbreken natuurlijk niet en zijn voorzien van kissing buttons and een sartoriale broekssluiting. 
 
Ook de modellen long sleeve shirts en polo,s worden vervaardigd van cotton stretch kwaliteiten. Voor de winter worden er wollen shirts ontwikkeld. Wij hebben uitsluitend long sleeves in de collectie. De truien collectie is een perfecte aanvulling voor bij het colbert en in de zomer als evening wear. Dunne cashmere, soms gemixt met zijde. De collectie wordt gemaakt van stoffen labels als Loro Piana, Reda en de Gaubello. De truiencollectie wordt vervaardig van de knitwear fabrics van Loro Piana.
 
Er zijn kleine details verwerkt in de collectie die er voor zorgen dat de producten net een twist hebben die kenmerkend zijn voor het MSCVTR label. 

 

bottom of page