• MSCVTR

Een mooi pak is als goede wijn

Het lijkt een inkoppertje maar je zult versteld staan hoeveel overeenkomsten een mooi pak heeft met een fles goede wijn. Wij zetten ze voor je onder elkaar:


Een goede wijn trek je open bij een speciale gelegenheid; van te voren heb jij bepaald dat deze goede wijn niet zo maar gedronken mag worden. Hier wil je de tijd voor nemen, van genieten en dit doe je vaak samen met iemand of in een groep.

Je trekt een mooi pak aan bij een speciale gelegenheid; je wilt er mooi bij lopen en het mooie pak geeft je zelfvertrouwen.


Goede wijn komt beter tot zijn recht in combinatie met lekker eten; de smaak van goede wijn wordt ondersteund of zelfs versterkt bij het eten van speciale gerechten. Je beleeft de smaak beter en misschien wel intenser. Ook de geur mag je hierbij niet bij vergeten. Een mooi pak wordt pas echt een sensatie als alle details kloppen; een hagel wit shirt, riem in de kleur van de schoenen of strakke loafertjes kunnen net dat accent geven, dat het beeld compleet is.    


Een goede wijn komt met de juiste ingrediënten tot stand; de juiste druif, goed vakmanschap en tijd (om te rijpen). Een mooi pak wordt gemaakt van de beste stoffen, kennis en kundige bij het vervaardigen en heeft tijd nodig. Tijd bij het inmeten, tijd bij het bepalen van de juiste pasvorm, tijd om de persoonlijke details te bepalen, stoffen te bestellen en het vervaardigen.


Een goede wijn koop je doorgaans niet bij een supermarkt. Hier heb je een adresje voor en daar staat een ‘mannetje’ met veel wijnkennis smakelijk over allerlei wijnen te praten. Een mooi pak koop je bij een specialist. Deze ‘fashion-consultant’ geeft advies over stoffen en pasvormen en praat je bij over de laatste mode trends.

Het is ook niet verwonderlijk dat je goede wijn ook mooie wijn kunt noemen en hetzelfde geldt voor mooie pakken wat goede pakken zijn… tenminste met de juiste ingrediënten,  bij de juiste gelegenheid, in combinatie met..

Maak een afspraak met ons ,want

Een mooi pak, is een MSCVTR maatpak!
26 keer bekeken
  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon

© 2019 by i3COM