logo.png
 • MSCVTR heeft een concept ontwikkeld inzake het leveren van bedrijfskleding en bedrijfstextiel.
   

 • MSCVTR levert bedrijfskleding op maat. Wij nemen op alle door u aangegeven locaties de maten op van uw medewerkers. Daarmee is er sprake van levering op maat naar elke medewerker en wordt elk kledingstuk separaat gemeten en passend gemaakt. De persoonlijke aandacht voor uw medewerker draagt zorg voor een passende outfit. De persoonlijke aandacht voor uw medewerker draagt zorg voor een passende outfit.
   

 • MSCVTR geeft een kwaliteitsgarantie over de geleverde kleding. Alle reparaties worden kosteloos door ons uitgevoerd en bij de juiste persoon op locatie afgegeven.
   

 • MSCVTR levert de kleur en samenstelling naar behoefte. Wij adviseren op basis van gebruik, reiniging , brandveiligheid, duurzaamheid met een kostprijs per artikel. In samenspraak wordt de materiaalkeuze gekozen.
   

 • MSCVTR draagt zorg voor de registratie van uitgifte van bedrijfskleding. U heeft periodiek inzicht wanneer een medewerker kleding heeft ontvangen. Hiermee beheert uw organisatie de omvang van bedrijfskleding en wordt het proces door ons bewaakt en uitgevoerd. Ervaring leert dat bij de medewerkers een bewustwording wordt ontwikkeld waardoor men zorgvuldiger met bedrijfskleding om gaat.
   

 • MSCVTR kan zorgdragen voor het huren en/of leasen van bedrijfskleding en/of bedrijfstextiel. Grote investeringen zijn hiermee dan niet meer van toepassing.
   

 • MSCVTR kan zorgdragen voor het reinigen van de kleding en van het bedlinnen- en tafellinnengoed. Al het werk wordt u uit handen genomen en uw organisatie heeft periodiek een overzicht met welke frequentie de goederen worden gereinigd. De goederen worden voorzien van barcode en / of chip waarmee het proces wordt bewaakt. Deze integrale benadering bewaakt de kwaliteit . Immers elk artikel heeft afhankelijk van de materiaalkeuze haar eigen reinigingsproces. Conclusie : MSCVTR neemt u al het werk uit handen en uw organisatie beheerst het kostenproces. Deze integrale benadering zal leiden tot een maximale kostenreductie en een gelukkige medewerker met een optimale performance.
   

 • MSCVTR heeft ervaring in het leveren van bedrijfskleding en bedrijfstextiel bij Verpleeghuizen, Verzorgingshuizen, Ziekenhuizen, Technische bedrijven, Horeca en Logistiek 

Alle leveringen worden geleverd conform de ARBO richtlijnen en door onze eigen bezorgdienst.

WERKWIJZE

MSCVTR

Jacques Tatilaan 36 

1325 RK Almere