top of page
World of MSCVTR

Wat is
world of MSCVTR?

Exclusive Services

MSCVTR is more than just a brand:
it's a matter of style and a way of living

Welkom in de wereld van Moscoviter.
Deze wereld is ontstaan in 2021 bij het maken van een fotoshoot in Rome bij een koffiebar naast een schoolplein met een park. 

We maken stijlvolle mannenmode en organiseren een of twee niet boekbare korte reizen(link) in een kalenderjaar in Europa.( Parijs, Florence, Napels, Kotor.)

Ook zijn er etentjes in de fijne restaurants, beleefd, maar wel pittig. Je weet wel waar je heengaat, maar de details niet altijd. Deze wereld kent inmiddels 15 ambassadors  die allen meer of minder deelnemen in WRLD of MSCVTR. Ze kopen kleding en laten zich adviseren hierin. In 2022 zijn we met 10 mensen naar Florence geweest en dit jaar gaan we naar Palermo. De voorliefde voor Italie is wel aanwezig, omdat ik vind dat ze daar meer verstand hebben van stijl en smaak.

 

De WRLD of MSCVTR is niet voor iedereen. Het kost wel geld, maar is geen zaken platform. Wanderlust, stijl, gelijkgestemd  en denken in dezelfde trant zijn een aantal basisvoorwaarden. 


Het gastheerschap van Pascal staat centraal, maar is niet altijd leidend. We gaan niet wandelen op de hei, maar wel naar de opera in Venetië. Het restaurant waar we gaan eten is geen ster restaurant, maar klopt alles wat ze je bieden. Wijn die je drinkt is lekker of niet. Soepele wijn bestaat niet. Alleen hoe soepel het je keel inglijdt.Niets ertussen in. C'est le ton qui fait le music. Dus als je denkt, het lijkt me wel wat, bel of mail ons. Langskomen mag ook.

bottom of page