top of page
Zoeken

Maart 2024 - God is not the Deejay


Voor Radio Deejay hoef je niet te studeren. Edwin Evers is alweer even terug op de radio in de middag. Dat is fijn voor iedereen. Goed niveau, juiste toon en precies weten wanneer hij niet moet doorslaan in zijn acties of reacties. Respect voor de beller. Zo heeft hij dit ook heel lang gedaan in de ochtend. Dat was los van zijn sidekicks altijd uitstekend. Ik kom dan precies uit waar ik wil.


De opmerkingen en niveau van de huidige Deejays is met uitzondering van enkele goede en enkele legendes erbarmelijk. Een onderhoudend gesprek voeren met de beller is erg moeilijk. Ze behandelen de beller als mongool en het oppervlakkig gelul is schering en inslag. Hebben ze bekende mensen aan de lijn worden ze soms onbeschoft en beseffen ze niet dat deze mensen een prive leven hebben. Wees blij dat ze aan de telefoon komen.


De deejay vindt het ook heel fijn als zij zelf de leukste zijn . Lachen om eigen grappen. Platvoerse dubbelzinnige opmerkingen maken. Komen ze tekort thuis? Moet haast wel.

Een deejay kan gewoon in de ruimte praten en wordt waarschijnlijk alleen afgerekend op zijn luistercijfers. Denken die radiodirecteuren dan niet na over muziek, kwaliteit en intelligentie? Inmiddels wordt de gemiddelde leeftijd van de mens hoger en gaan er dus steeds meer ouderen naar de radio luisteren. Of dus niet meer, omdat een fatsoenlijke zender waar het over muziek gaat bijna niet meer te vinden is. Ben best nieuwsgierig wat er in de procedure staat om deejay te worden.


Gezocht Radio DJ:

Opleiding: geen idee.

Verantwoordelijkheden: Lomp en onbeschoft zijn is een pre, maar geen vereiste. Seks grappen maken strekt tot aanbeveling. Een onderhoudend gesprek is niet nodig, maar kan per ongeluk voorkomen.

Het is triest. Kunnen we wat meer terug naar muziek luisteren en minder onzin graag? Een stukje info over de artiest is altijd leuk en geeft meer inzicht in de mens achter de muziek.

God is not the Deejay


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page