top of page
Zoeken

Mei 2023 - Time to Change

Blogstart; Of wel het verhalen schrijven over wat  je meemaakt en wat je vindt. Deze blog gaat natuurlijk over mannenmode, serieus stijlvol en ook enorm stijlloos. Mooie double breasted jasjes of lelijke  korte mouwen blouses . Linnen zomerstijlen afgezet tegen een foeilelijke  streep polo met cargo shorts. Er zullen ook gekoppelde stijl onderwerpen  zijn in behoorlijke brede context. (Reizen, restaurants, muziek, films ,beleefdheden en service).


Grappig genoeg is  het maken van eigen collectie ook een 'eye opener' geweest over meer zaken dan alleen stijlvolle of stijlloze geklede mannen.  Dus in deze blog kan het ook gaan over wat me bezighoudt in het  circus van deze wereld waarin , geld en  macht ruimschoots de boventoon voeren. Waarin met regelmaat verstandige mensen worden afgezeken en mensen met een rare ideeën complimenten krijgen en ook volgers.  Waar hulpverleners worden aangevallen en oorlogen gewoon van alle dag zijn. Geloof een oorzaak zijn voor geweld en onderdrukking. De geschiedenis eigenlijk vaak zich herhaalt. Als het ageren tegen waanzin niet met regelmaat gebeurt, verandert er maar bar weinig op onze planeet. 


Terwijl ik dit schrijf ervaar ik een boosheid over meerdere onderwerpen. Het met name  niet nakomen van eenvoudige normen en waarden . Het niet over de horizon willen en kunnen kijken. Een ver van mijn bed show wereld .Het is direct tijd om veel te reflecteren en beter na te denken over hoe we willen leven. 


Het is tijd om te veranderen.

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page